Coronavirus: update praktijk Medlertol

https://marliesmeenks.nl/coronavirus-covid-19

Nederland in Lockdown

Update: dinsdag 15 december 2020

Sinds dinsdag 15 december 2020 [ 00:00h ] is een reeks van nieuwe maatregelen ingegaan die tot doel hebben de verdere verspreiding van het COVS-19-virus in ons land een halt toe te roepen.

Eén van de genomen maatregelen betreft het verbod op het uitoefenen van contactberoepen, in ieder geval tot 19 januari 2021.

Overeenkomstig bovengenoemd zal mijn praktijk dan ook gesloten zijn.

Voor vragen / info contact: welkom@marliesmeenks.nl Telefoon: 06 21 607 227

Hartelijk dank voor uw vertrouwen, graag gezond&wel tot in 2021 !

Marlies Meenks – praktijk Medlertol VordenTRIAGE – coronavirus-covid-19

Digitaal document

TRIAGE – coronavirus-covid-19

PDF document (download)

In z’n algemeenheid geldt, het volgende:

  • Indien u in (verplichte) quarantaine verblijft of een gezinslid heeft met een vastgestelde Corona COVID-19 besmetting, wordt u voor mijn veiligheid en die van mijn cliënten vriendelijk doch dringend verzocht niet te verschijnen.
  • Dit geldt eveneens indien u de afgelopen twee weken in een risico gebied bent geweest.
  • Voor elke bezoek vindt er een zogenaamde verplichte triage plaats. Deze kunt u kort voor uw bezoek digitaal insturen of een PDF document downloaden.
  • In z’n algemeenheid geldt: better safe than sorry – bij twijfel blijf thuis, laat u testen of neem contact op met uw huisarts !


Algemene hygiëne

In mijn praktijk zijn algemene hygiëne maatregelen al standaard doorgevoerd. Bij elke massage wordt standaard al het wasgoed na elke behandeling vervangen door nieuw schoon wasgoed. De wachtkamer alsmede in het toilet zullen worden voorzien van extra reinigingsdoekjes, in de praktijk zal desinfecterende handenalcohol aanwezig zijn.

Doorgaans vindt massage plaats rechtstreeks op de huid, indien u hiervoor de voorkeur heeft kan dit ook met behoud van uw kleding aan. Geen probleem, graag van te voren aangeven. Overeenkomstig overheidshalve is het gebruik van een zogenaamd mondkapje verplicht voorgeschreven.

Consult: mijn praktijk streeft naar papierloos werken & digitale facturering, consult graag voldoen per PIN-betaling.

Reservering

Zoals u van mij gewend bent werk in enkel op basis van afspraak, niets nieuws dus.

Wat wel anders zal zijn is dat u zoals gewoonlijk voor aanvang behandeling plaats mag nemen in de wachtkamer, na de behandeling de praktijk zult gaan verlaten via de voorzijde van het gebouw.

Hierdoor wordt er maximaal aandacht geschonken om het contact moment in de wachtkamer tot het minimum te beperken [ 1,5 M regel ]. Indien u gebruik wenst te maken van het toilet zal dit dus voor aanvang van de behandeling moeten plaatsvinden.

Check vooraf (Triage)

Voor uw eigen en mijn veiligheid zal er voorafgaand aan de behandeling een korte check (triage) plaatsvinden. Dit is overheidshalve ingesteld als voorzorgsmaatregel om zo mogelijk de verspreiding van het coronavirus  tegen te gaan.

Indien u één of meerdere griepachtige klachten heeft gehad in de afgelopen 48 uur wordt u geacht niet te verschijnen. Het gaat om klachten als: verkoudheid, keelpijn, (droge) hoest, slijm ophoesten, kortademigheid of moeite met ademen, pijn in de borstkas, koorts of koortsig gevoel, spier- en gewrichtspijn, hoofdpijn, diarree, misselijkheid of overgeven, buikpijn, smaak- en/of reukverlies. Bij twijfel zo mogelijk uw lichaamstemperatuur controleren, een temperatuur van >38’C = thuisblijven (!) Richtlijnen RIVM, raadpleeg eventueel uw huisarts.

Consult afspraak wijzigen of afzeggen: graag bij klachten zo spoedig mogelijk contact opnemen, alvast hartelijk dank.

Graag ontvang ik u weer in mijn praktijk

Voel je welkom