nieuwsbrief: april 2017

Marlies Meenks - nieuwsbrief / update

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in mijn praktijk

Welkom in mijn nieuwe praktijk: Medlertol !

Beste / lieve cliënten, vrienden & bekenden,

Ik ben zeer verheugd dat ik jullie deze nieuwsbrief mag aanbieden vanuit m'n nieuwe praktijk: Medlertol.

Vanaf eind zomer 2016 tot aan heden, hebben er veel veranderingen plaats gevonden. Na 10 jaar, de sluiting van m'n praktijk aan Het Hoge 3 te Vorden, concentratie van m'n werkzaamheden in m'n praktijk aan de Zwiepseweg 9 te Lochem ... de verbouw / nieuwbouw van m'n praktijk aan de Ruurloseweg 123 te Vorden.

Time for Change ... een lang gekoesterde wens hebben we weten te realiseren. Begin januari 2017 was de voormalige praktijk nog ingericht als paarden verblijf met een 4-tal boxen, uitloop is een eigen buitenverblijf. Na een zeer grondige verbouw van ca. 3 maanden ben ik op maandag 03 april gestart in een nagenoeg voltooide nieuwe praktijk. Praktijk Medlertol dank zijn naam aan de oorspronkelijke functie: TOLHUIS van het kasteel Medler.

Hartelijk dank, Marlies Meenks.

Voel je welkom !

Graag wil ik u WELKOM heten in mijn nieuwe praktijk.

De praktijk ligt centraal in de driehoek: Lochem - Ruurlo - Vorden

Adresgegevens Praktijk

Praktijk Medlertol

Ruurloseweg 123, 7251LD Vorden

welkom@marliesmeenks.nl

Mobiel: 06 21 607 227

Waar kunt u mij vinden ?