Review Praktijk: update – sept. 2017

Voel je Welkom !

Praktijk Medlertol - Ruurloseweg 123 te Vorden

Reviews uit m'n praktijk

- hartelijk dank voor uw vertrouwen -

Review Praktijk: Marta Romance

Geinteresserd ... meer reviews ?

Hallo Marlies, hier is het review.

Marlies is een ongelooflijk intuïtieve genezer.

Ik heb geen woorden om mijn dankbaarheid te beschrijven, voor al het werk dat zij voor mij en mijn familie heeft gedaan. Ik had al 40 jaar een ongelooflijke hoeveelheid familietrauma opgesloten zitten in mijn systeem.

Al mijn gehele leven, naast de nodige emotionele problemen, voelde … alsof mijn gehele rechterzijde van m’n lichaam veel meer gespannen was dan m’n linkerzijde.

Na een sessie met Marlies voelde ik de grootste ‘release’ die ik ooit heb mogen ervaren. Nu is de extra spanning uit mijn lichaam en ik kan heel makkelijker met mijn familieleden praten.

Ik ben Marlies voor altijd dankbaar! Haar inzet heeft mij een enorme steun geboden, niet alleen ten opzichte van mijn familieleden maar ook richting mijn eigen kinderen en generaties die daar op volgen.

Marta Romance.

Reviews zijn erg belangrijk om u een passend beeld te kunnen aanbieden, vanuit de praktijk zelve !

Wellicht wilt u, uw eigen ervaring ook delen ... REVIEW

Note: reacties vanuit mijn praktijk worden uitsluitend met instemming als review weergegeven.

Dank voor uw vertrouwen !