‘Een stukje van 5 min was eigenlijk ook al een grote opgave’

Een stukje van 5 min … een grote opgave !


Auto rijden was nooit echt mijn ding maar met de jaren werd de angst om te rijden steeds groter.

 Ik vermeed op alle mogelijke manieren snelwegen en grote afstanden. Als ik dan eens echt weg moest voelde ik de angst en stress in mijn hele lichaam soms al dagen van te voren.

En … … … als ik eenmaal aangekomen was, stapte ik trillend uit de auto en moest een half uur bijkomen. Vervolgens zat ik al met mijn gedachten bij de terug reis. Daardoor was een bezoek nooit heel ontspannen. Een stukje van 5 min was eigenlijk ook al een grote opgave.

Marlies kwam precies op het juiste moment met haar IEMT behandeling.
De 1e keer dat ik na de IEMT behandeling weer in de auto stapte dacht ik dat het toeval was, dat het op de weg rustiger was en daardoor minder stress voelde. Maar merkte ook dat ik daarvoor rustiger was bij het idee dat ik de auto in moest stappen.

De dagen erna waren ook de wegen rustiger en minder chaotisch leek het maar het was mijn ervaring wat betreft het autorijden die was veranderd bleek!
Ook s’ avonds in het donker rijden ging me goed af terwijl ik juist dat helemaal vermeed en mezelf daarin beperkte en de dingen die ik wilde doen maar niet deed. Ik zat relaxed en zonder stress in de auto en zag vooraf geen beren meer op de weg.

Vorige week moest ik meer dan 2 uur met de auto ergens heen. Dit wist ik al weken van te voren. Ik heb geen slapeloze nachten gehad voelde totaal geen spanning bij de gedachte de auto in te moeten. Ik moest ook over de snelweg.
Ik heb nog nooit zo’n ontspannen reis gehad. Voelde me zo ontspannen en toen ik uitstapte had ik zelfs geen idee dat ik zo’n lange tijd had gereden. Een gevoel van vrijheid overviel me het autorijden beperkte me niet meer!

Ik vind het heel bijzonder dat één IEMT behandeling van Marlies zo enorm geholpen heeft bij een angst die zo diep en hardnekkig was en eigenlijk een groot deel van mijn leven beheerste en beperkte.

Ik ben erg blij dat Marlies precies op het juiste moment op mijn pad is gekomen!
Dank je wel Marlies!

Lonneke.