📣 Back2school: ArtEZ Arnhem

ArtEZ – Academie voor beeldende kunsten Arnhem

Ik ben zeer verheugd dat ik in September mag starten met de opleiding: Docent Beeldende Kunst & Vormgeving aan de ArtEZ Academie te Arnhem.

Medio Mei heb ik succesvol een ArtEZ toelatingsexamen afgelegd, heb gekozen om deze prestigieuze opleiding in deeltijd te gaan volgen. Hierdoor kan ik mijn praktijk ten dele voortzetten.

Voor de zomer heb ik al een cliënten-stop ingevoerd, dit wil zeggen dat ik helaas geen nieuwe cliënten meer kan aannemen. U kunt zich wel op een z.g. ‘wachtlijst laten plaatsen, ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen indien er weer ruimte ontstaat. Uiteraard heeft mijn keuze ook gevolgen qua beschikbare tijd voor mijn huidige cliënten. In goed overleg komen we hier vast wel uit 🙂

Volg je H❤️RT, klopt altijd ✔️

Dit is het beste advies wat ik mijn cliënten altijd mee geef … met deze keuze volg ook ik mijn hart.

Stopt de praktijk Medlertol – Marlies Meenks: Nee – absoluut niet !!!

Door jezelf telkens weer opnieuw uit te vinden, maak je jezelf steeds mooier en meer eigen.

Internationale Week van het Lichaam

Met zorg en aandacht voor jouw eigen Lichaam ontstaat er verbetering voor een positief leven en welzijn. Leer je eigen handleiding van je Lichaam kennen. Werk samen met je Lichaam en ontdek je eigen schatkist.

Verschillende activiteiten vinden er plaats in deze speciale Week opgezet door de Foundation. Iedereen is welkom om zich aan te sluiten met zijn of haar activiteiten voor eigen familie, buren, vrienden of eigen bedrijf, vereniging of organisatie.Bewustwording van eigen Lichaam en mogelijkheden staat voorop.